Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Meslek Okulu

WEB https://sabmeslekiegitimmerkezi.meb.k12.tr
Adres : Arabacı Alanı Mah. Mert Sok. No13 Serdivan/SAKARYA
VİZYON : Her seviyede farklılıkları olan öğrencilerimizde var olan potansiyeli ortaya çıkararak geliştirmek, öğrencilerimizi hayata hazırlamaktır.
MİSYON : Sakarya’da bulunan bütün engelli öğrencilere ve ailelerine rehberlik etmek, okulumuzun özelliğine uygun öğrencileri eğitim ve öğretime devam ettirerek topluma kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : ŞEHİR MERKEZİNDEN BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE DOLMUŞLARLA OKULUMUZA ULAŞILABİLMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : BATISINDA SERDİVAN CADDE54 PROJESİ, KUZEYİNDE KANADA ÖZEL EĞİTİM OKULU, GÜNEYİNDE SERDİVAN FARABİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ VE DOĞUSUNDA DA MERT SK. BULUNMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 2 KM. SAKARYA VALİLİĞİNE 15 KM. SERDİVAN KAYMAKAMLIĞINA 2 KM. SERDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA 500 M.SERDİVAN AVM´YE 300 METRE MESAFEDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : ATLETİZM, MASA TENİSİ, BASKETBOL